På lufta med nytt eksperiment

Hallaien !

Du har nå funnet veien til mitt nyeste wordpress-eksperiment, www.hinderaker.no. Her har jeg tenkt å kludre ned litt hobby-/mimrestoff, litt bilder, samt viktige nyhende fra min eminente nydøpte man-cave Point of No Repair.

Når du først har kommet helt hit, lengst ute på internettet, vil jeg oppfordre deg til også å ta turen innom et par andre wordpress prosjekter, min arbeidsplass Agderregnskap.com (og vi setter pris på Likes på Agderregnskaps facebookside ) eller den mest lokale avisa her i distriktet, www.skjernoyposten.no, hvor jeg på sikt håper å få lagt ut de fleste gamle utgaver av Skjernøyposten.

David

 

www.agderregnskap.com
Ta en tur innom hjemmesiden for arbeidsplassen min.
www.skjernoyposten.no
“Organ for Skjernøyfolk ute og hjemme”